Landelijke open dag in de zorg

Array

Kom kijken in het hart van de Zorg!
In heel Nederland openen zorgorganisaties op zaterdag 20 maart hun deuren voor het publiek tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg. Deze dag is bestemd voor iedereen die kennis wil maken met de zorg. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom. Zij krijgen de gelegenheid in het hart van de zorg te komen kijken. Ondermeer in het ziekenhuis, de thuiszorg, de ouderenzorg, de geestelijke gezondheidszorg en de gehandicaptenzorg. Deze open dag wordt georganiseerd door regionale arbeidsmarktorganisaties voor de zorg, verenigd in RegioPlus.

De deuren gaan niet alleen open, er worden in het hele land ook veel leuke activiteiten georganiseerd samen met medewerkers en clienten. Zin om mee te snoezelen, vervoerd te worden per tillift, te gaan rolstoelfietsen of om een ziekenhuiskeuken van dichtbij te bekijken? Nieuwsgierig hoe alles in zijn werk gaat in de zorginstelling bij u in de buurt? Kom dan op 20 maart kijken in het hart van de zorg, er is voor jong en oud wat leuks te doen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen