Arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) vernieuwd

Array

De twee arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (aov) van Univé zijn vanaf maart 2010 vernieuwd. Dat geldt zowel voor de AOV Risicoverminderaar als voor de AOV Risicoverminderaar Vast Inkomen. Beide hebben zich sinds hun introductie in 2006 bewezen als marktconforme oplossing. Maar de wereld verandert en de klantenwensen veranderen. Daarom verandert Univé mee. Eerder zijn al de keuringsgrenzen verhoogd en de acceptatiegrenzen verruimd. Nu is bijvoorbeeld ook de optieclausule verbeterd. Hierdoor is het nog eenvoudiger geworden de verzekering exact op maat te maken.

Lagere premie
Wie nu een aov bij Univé afsluit, profiteert bovendien van een lagere premie. Dat komt niet alleen door het lagere basistarief, maar ook door de verlaging van de premie voor kapitaaldekking bij ongevallen. Voor nieuwe klanten heeft Univé tevens een aantrekkelijk aanbod in de vorm van een aanvangskorting.

Meer weten over de arbeidsongeschiktheidsverzekering?
Alles over de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Univé leest u in de brochure. Voor persoonlijk advies kunt u natuurlijk ook een afspraak maken met uw adviseur of contact opnemen met het Univé-kantoor bij u in de buurt.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen