Jobstap houdt Open Dag tijdens autismeweek

Array

Het Autisme Fonds en de Nederlandse Vereniging voor Autisme organiseren van 2 t/m 10 april 2010 de Autismeweek. Re-integratiebedrijf Jobstap werkt voor mensen met autisme en ondersteunt dit initiatief. Daarom houden diverse vestigingen van Jobstap op woensdag 7 april Open dag. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn de deuren geopend voor iedereen die meer wil weten over autisme en werk. De vestigingen van Jobstap die meewerken aan de open dag bevinden zich in Arnhem, Deventer, Lent, Tiel, Heerlen, Den Haag, Dordrecht, Amersfoort, Uithoorn en Utrecht. De exacte adressen zijn te vinden op www.jobstap.nl. Iedereen is op 7 april welkom om met Jobstap kennis te maken. De medewerkers staan klaar om met bezoekers te praten over autisme en werk. Ze vertellen onder andere wat de mogelijkheden zijn en wat Jobstap kan betekenen op het gebied van arbeidsintegratie en jobcoaching.

Over Jobstap
Jobstap is een re-integratiebedrijf. Het vinden van werk voor mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) is één van de specialismen. Ook coacht Jobstap mensen met ASS die bij hun baan problemen ondervinden. Jobstab heeft vestigingen in Zuid-Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland en Limburg.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen