ZN Golftoernooi 2010 groot succes

Array

Opbrengst 5.400 euro voor onderzoek naar borstkanker РOp maandag 19 april is door 68 deelnemers gestreden om de eer in het ZN Golftoernooi 2010. Het ZN Golftoernooi is de opvolger van het toernooi dat ZN Walking in 2009 heeft georganiseerd als ̩̩n van hun activiteiten om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor borstkankeronderzoek. Bij de adoptie van het toernooi door ZN is afgesproken, dat borstkankeronderzoek in het eerste jaar wederom het goede doel is. Het streven is het ZN Golftoernooi tot een jaarlijkse traditie te maken, waarbij elk jaar een goed doel wordt gekozen in de gezondheidzorg waarvoor geld wordt ingezameld.

De Goyer Golf & Country Club in Eemnes was dit jaar de baansponsor, die het daarmee mogelijk maakte een prachtig bedrag voor borstkankeronderzoek bij elkaar te brengen. De Goyer is en prachtige baan van Amerikaanse signatuur waarvan alle deelnemers volop hebben genoten. De prachtige zonnige lentedag heeft daar zeker aan bijgedragen. De zeer gemêleerde groep deelnemers heeft er een sportief toernooi van gemaakt. De strijd ging niet alleen om de individueel beste scores, waaronder een ‘neary’ en ‘longest drive’ voor zowel dames als heren, maar ook om de beste flights. En hoewel het er natuurlijk niet om ging was het wel geweldig leuk dat er ook leuke prijzen mee waren te winnen. Deze prijzen waren beschikbaar gesteld door Zorgverzekeraars Nederland, Arteria Consulting, Zorg en Zekerheid, UVIT, Achmea, CZ en Menzis.

Diner met prijsuitreiking
Om 2 uur ging de strijd van start met een gunshot. Alle deelnemers begonnen op een verschillende hole hun rondje waardoor na 5 uur spelen iedereen tegelijk klaar was met zijn ronde. Daarna was er even tijd om op te frissen waarna het diner met de prijsuitreiking van start ging. Ook was dit het moment om de opbrengst bekend te maken. Door een prachtige donatie van Achmea, die helaas niet in staat was om er met een flight bij te zijn maar op deze manier ook een steentje bijdroeg, is de totale opbrengst voor borstkankeronderzoek 5.400 euro. Een resultaat om trots op te zijn.

Tijdens de prijsuitreiking werden naast de altijd gewilde ballen, golfparaplu’s, golf handdoekjes e.d. ook niet golfgerelateerde prijzen uitgereikt. De door UVIT beschikbaar gestelde kaarten voor het concert van Guus Meeuwis ging naar de beste flight. De op één na beste flight won kaarten voor een zondagochtendconcert in het Concertgebouw. De individuele winnaars wonnen naast een ZN trofee een hospitality arrangement tijdens de Sailout van Sail Amsterdam. Deze laatste prijzen waren beschikbaar gesteld door Menzis.

Voor herhaling vatbaar
De organisatoren Paul van Rooij, Marlies van de Flier en Margot Redel kijken terug op een zeer geslaagd toernooi waarop alleen maar positieve reacties zijn ontvangen. Een conclusie is in ieder geval al getrokken: volgend jaar is er weer een ZN Golftoernooi.

Bron: Zorgverzekeraars Nederland

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen