Onderzoek ziekenhuisverpleegkundigen

De Consumentenbond voert, in samenwerking met Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, een onderzoek uit onder verpleegkundigen in Nederlandse ziekenhuizen. Het onderzoek moet inzicht geven in aspecten rond kwaliteit en veiligheid van de geleverde zorg, zoals het melden van fouten, werkdruk en agressie van patienten en bezoekers.

De resultaten worden gepubliceerd in het oktobernummer van de Consumentengids.

Doe mee
Ben jij verpleegkundige, werkzaam op een verpleegafdeling (inclusief Intensive Care, dagbehandeling en Spoedeisende Hulp) in een Nederlands ziekenhuis en wil je meedoen met het onderzoek? Meld je dan aan op www.onderzoekverpleegkundigen.nl. Wanneer je meedoet, ontvang je ook het artikel uit de Consumentengids.

Bron: V&VN

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen