Gezocht: mensen met osteoporose voor een groepsgesprek over ziekenhuiszorg en zorgbehoefte

Array

Groepsgesprek over ziekenhuiszorg bij osteoporose
Wat wil Consument en zorg van u weten van ziekenhuizen als u ze kon vergelijken voor de behandeling van osteoporose? Geef uw mening! Dan kunnen wij inzichtelijk maken welke verschillen er tussen ziekenhuizen zijn. Als dank ontvangt u een VVV Irischeque van €20,-.

Doe mee en meld u aan

Wat is het doel van het onderzoek?
Op woensdag 12 mei zal van 14.00 tot 16.00 vindt een groepsgesprek met 4 tot 10 andere ervaringsdeskundigen plaats. Het gesprek wordt gehouden bij de NPCF in Utrecht (Churchilllaan 11, 3527 GV Utrecht). Uw reiskosten worden vergoed. Als dank ontvangt u een VVV Irischeque ter waarde van €20,-.In het groepsgesprek willen wij graag weten wat u belangrijk vindt voor de behandeling van osteoporose in het ziekenhuis. Met de punten die tijdens het groepsgesprek naar voren komen, gaan wij aan de slag om informatie samen te stellen waarmee u in de toekomst ziekenhuizen kunt vergelijken. Wilt u niet meepraten in een groepsgesprek? Dan kunt u ook online een vragenlijst invullen. U kunt uw keuze aangeven op het aanmeldformulier.

Wat gebeurt er met de resultaten?

De onderwerpen die door u en andere patienten met osteoporose het meest belangrijk worden gevonden, worden omgezet in een definitieve vragenlijst. Ziekenhuizen zijn verplicht deze vragenlijst in te vullen en de antwoorden die zij geven, worden zichtbaar gemaakt op verschillende websites, zoals KiesBeter.nl

Wie organiseert het onderzoek?

Het project wordt uitgevoerd door de Consumentenbond en de Nederlandse Patienten Consumenten Federatie (NPCF). Wij doen dit project in opdracht van het programma Zichtbare Zorg, opgezet door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen