Rock for Brains

Array

Zondag 13 juni vindt in muziekcentrum La Vida in Tilburg het benefietconcert Rock for Brains plaats. Verschillende rockbands uit het hele land treden op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar hersenkanker. Dit is een van de gevaarlijkste kankersoorten die er bestaat, maar waarvoor tot op heden nog steeds nagenoeg geen genezing voor mogelijk is. Dagelijks sterven in Nederland vier mensen aan hersenkanker waarbij opvallend veel jonge mensen en kinderen. Één van de Rockbands wordt gevormd door doktoren uit het St. Elisabeth Ziekenhuis uit Tilburg. Gitarist en neurochirurg prof. dr. Sieger Leenstra zegt: “Het is van het grootste belang dat er meer toegepast wetenschappelijk onderzoek komt naar de genezing van kwaadaardige hersentumoren. De lijdensdruk voor patient en familie is door de ernst van deze kankersoort zeer hoog. Onderzoek kost veel geld. Het is daarom geweldig wat hier met de Rock for Brains wordt neergezet. Voor het eerst in de geschiedenis een benefietconcert voor hersenkanker. Ik hoop dat de hele zaal wordt uitverkocht en dat dit initiatief navolging krijgt!`

Rockbands Tripwire, Kaboom, Kazoo, The Alternation, Infernorama, Giddy Limit, Natazz, Reddish, Hedgeclipper en Queenbee zullen 13 juni allemaal belangeloos optreden.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.la-vida.nl of 013-5056620 en kosten ? 10,-. Voor meer informatie over het goede doel: www.STOPhersentumoren.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen