Zorg van de zaak

Array

Zorg van de Zaak is ontstaan vanuit de filosofie dat als een werkgever zorgt voor zijn mensen, de medewerkers ook voor de zaak zorgen. Als werkgever zorg je voor de randvoorwaarden waarbinnen medewerkers optimaal kunnen functioneren. Als werknemer zorg je dat je fit bent voor je baan. Dit is wederkerig en afhankelijk van elkaar.

Zorg van de Zaak is een initiatief van de bedrijven binnen Tinguely Netwerk. Levering van de zorg is in handen van deze gespecialiseerde bedrijven op het gebied van werk en gezondheid. Elk van de bedrijven heeft zijn eigen specialisten, zoals bedrijfsfysiotherapeuten, bedrijfsmaatschappelijk werkers, psychologen en bedrijfsartsen.

Zorg van de Zaak ‘Tinguely’ from Artcore Productions Amsterdam on Vimeo.

Zorg van de Zaak wordt onder meer aangeboden door de volgende bedrijven:

Preventie & verzuim

Maetis Ardyn is een landelijke, gecertificeerde arbodienst die organisaties helpt bij het optimaliseren van inzetbaarheid van medewerkers.

Psychische begeleiding

GIMD inspireert, adviseert, coacht en traint opdrachtgevers en hun medewerkers op het gebied van bedrijfsmaatschappelijk werk.

Loopbaanbegeleiding

Margolin geeft advies en ondersteuning voor uiteenlopende functies binnen zorg, overheid, onderwijs en bedrijfsleven.

Advies & consultancy

De professionals van Tinguely Xperts (ergonomen, veiligheidskundigen, A&O ers, consultants en arbeidshygienisten) ondersteunen organisaties bij een verder groeimodel in dynamisch presteren.

Psychische begeleiding

Skils richt zich, met een team van betrokken en ervaren psychologen, op mensen die psychische klachten hebben in relatie tot hun werk.

Fysieke begeleiding

Prevalis is specialist in preventie en behandeling van werkgerelateerde

aandoeningen, met als doel een snelle en gezonde terugkeer op de werkplek.

Opleidingen

Tinguely Academy verzorgt op innovatieve en vernieuwende wijze opleidingen en trainingen, waardoor mensen uit kunnen blinken in hun professionele rol.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen