Niet één hartpatient is zaterdag naar het Atrium Medisch Centrum in Heerlen gekomen om daar naar de wedstrijd Nederland-Japan

0
216

Niet één hartpatient is zaterdag naar het Atrium Medisch Centrum in Heerlen gekomen om daar naar de wedstrijd Nederland-Japan te kijken. Dat liet een woordvoerder van Atrium weten. Vrijdag had het Atrium een open uitnodiging verstuurd aan hartpatienten om in het ziekenhuis de wedstrijd te komen volgen. Dan zouden ze van snelle hulp verzekerd zijn als de spanning tot hartproblemen zou leiden.

Vier cardiologen en een verpleegkundige wachtten in het kleurrijk versierde bedrijfsrestaurant met een hapje en een drankje op hartpatienten die de voetbalwedstrijd daar op een groot scherm konden bekijken. Behalve een groot aantal vertegenwoordigers van de media kwam er niemand.

Uiteindelijk werden twee hartpatienten die in Atrium opgenomen waren, bereid gevonden om in de kantine naar de voetbal te komen kijken. Het medisch centrum beraadt zich of het experiment een vervolg krijgt.

Vorig artikelNiet langer wachten op behandeling in Nederlands ziekenhuis
Volgend artikelKookboek dementerenden
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.