Met spoed werkstudent gevraagd voor evaluatie keuzecursus

Array

Vanuit de afdeling Public Health van het Julius Centrum is samen met interne en externe experts een keuzecursus Verslaving & Verslavingszorg (V&V) ontwikkeld voor tweedejaars geneeskundestudenten. Deze cursus moet geevalueerd worden en zodanig beschreven dat andere medische faculteiten en hogescholen de cursus kunnen overnemen. Het doel van de evaluatie is het evalueren en beschrijven hoe de cursus tot stand is gekomen, hoe hij wordt beoordeeld door studenten, docenten en externe experts en of de oorspronkelijke doelstellingen worden gehaald.

Afhankelijk van de bevindingen zullen aanbevelingen worden gedaan tot bijstelling van de onderwijsmodule. Daarnaast wordt het blokboek en een eventuele docentenhandleiding zodanig aangepast dat het de module optimaal overdraagbaar is. De periode van de werkzaamheden is van 26 juli tot eind augustus en afhankelijk van de duur van de activiteiten (verwachte duur is twee tot drie weken full time). Bent uj in de zomer beschikbaar? Bent u student met belangstelling voor medisch onderwijs? Stuur dan een mail naar leiding gevend Julius onderzoeker Rob de Leeuw. Zijn mailadres is  [email protected]

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen