Bevallen in Bernhoven tijdens zomervakantie kan alleen in Veghel!

Array

Van 24 juli tot en met 5 september 2010 organiseert de sector vrouw en kind van ziekenhuis Bernhoven de verloskunde en gynaecologie centraal op de locatie Veghel. De reden van de centralisatie is het ernstige tekort aan gespecialiseerde verpleegkundigen. Door de zomerbezettingen van beide locaties te combineren is er voldoende personeel en capaciteit om de goede kwaliteit van zorg en veiligheid voor (aanstaande) moeder, kind, gynaecologische patient en medewerker te garanderen.
Capaciteit
De locatie Veghel heeft gedurende deze periode de beschikking over vijf verloskamers en vijfentwintig bedden en twee poliklinische verloskamers en biedt hiermee voldoende capaciteit om de gynaecologische patient en de zwangeren vanuit de regio Oss/ Veghel en omstreken van goede zorg te voorzien. De gynaecologen van de locatie Oss zijn in de zomerperiode ook werkzaam in Veghel.

Poliklinieken
De poliklinieken zijn gedurende deze periode geopend op beide locaties. Patienten die voor een poliklinisch bezoek naar ziekenhuis Bernhoven komen zijn zowel in Veghel als in Oss welkom.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen