Conferentie handverkoop in de apotheek

Array

Op donderdagavond 16 september organiseert het FBA van 18.00 uur tot 21.30 uur de conferentie over handverkoop in de apotheek. Apothekers worden geconfronteerd met minder inkomsten vanuit receptgeneesmiddelen.

Verkoop van zelfzorgmiddelen zou dit tekort kunnen dichten. Maar hoe verhoudt zich dat tot de  claim van de apotheker om geneesmiddelenspecialist te zijn? Kan dat tegelijkertijd? Of versterkt het elkaar? Hierover wordt met een panel gediscussieerd.

Maar ook wordt tijdens de bijeenkomst ingegaan op de toegevoegde (financiele) waarde van handverkoop in de apotheek. Wat kunnen zij leren van andere branches, bijvoorbeeld de benzinestations? Verder is er informatie over hoe je handverkoop in de apotheek logistiek regelt, hoe je optimaal omgaat met klanten en wat je kan doen als er weinig ruimte is in de apotheek om artikelen neer te zetten.

Kortom, er worden concrete tips gegeven over het optimaliseren van handverkoop in de apotheek. Men maakt kennis met diverse leveranciers tijdens de informatiemarkt. In de pauze wordt een Indonesisch buffet geserveerd.

Accreditatie voor deze conferentie is aangevraagd.

De conferentie wordt gehouden in het Mirror Centre (Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam, naast Muiderpoortstation). Het Mirror Centre is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

De conferentie is gratis voor apothekers en assistenten die werken in een apotheek met een basispakket van het FBA. Voor overige apothekers is de prijs € 75,- en voor assistenten € 25,-. Inschrijven kan door middel van een e-mail aan [email protected].

Bron:  ApothekersNieuws

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen