Verstegen introduceert Cajun Kruidenmix met 50% minder zout

Array

Advertorial
50% minder zout, 100% smaak
Steeds meer mensen zetten minder zout op het menu. Daarom introduceert Verstegen: Cajun Kruidenmix Gematigd Zout. Deze populaire kruidenmix bevat 50% minder zout, maar smaakt 100% Cajun. Cajun kruidenmix is een aromatisch mengsel van verschillende kruiden en specerijen, zoals chilies, peper, paprika, knoflook, ui, tijm, basilicum en oregano. Het zoutgehalte is gehalveerd, echter de typische, pittige Cajunsmaak is overtuigend heerlijk. Cajunkruiden zijn traditioneel lekker bij vlees, kip, vis en groentegerechten.

Informatie
Verstegen Cajun Gematigd Zout is verkrijgbaar in de supermarkt, ministrooier 70 gram € 1,99. Meer informatie vindt u op www.verstegen.nl.

Recept: Gepofte Cajun Aardappelen

Ingredienten

  • 4 grote aardappelen
  • 125 ml zure room
  • 2 eetlepels kaas, geraspt
  • 1 eetlepel Verstegen Cajun Kruidenmix 50% minder zout
  • 1 eetlepel bieslook gehakt
  • aluminiumfolie

Bereidingswijze
Was de ongeschilde aardappelen goed af en snijd ze boven kruisgewijs in. Leg elke aardappel op een stuk aluminiumfolie en verdeel de cajunkruiden rondom de drooggedepte aardappel. Verpak elke aardappel in de folie. Meng de zure room met de kaas. Pof de aardappelen 50 minuten in een voorverwarmde oven (225°) gaar. Maak de pakketjes open en druk de aardappelen open. Schep er 1 eetlepel room op en strooi er de bieslook over.

Gematigd Zout Kruidenmixen
Cajun is een van de kruiden in een complete range nieuwe Gematigd Zout kruidenmixen. Deze unieke mixen bevatten 50% minder zout, maar 100% smaak door de geurige kruiden en krachtige specerijen. De Gematigd Zout kruidenmixen met de heerlijke volle smaak zijn er in veel varianten. Naast Cajun zijn er ministrooiers Kip Pikant, Rundvlees en Aardappel. De zakjes voor gebruik in de keuken zijn er in de smaken Gehakt, Kip en Vis. Speciaal voor op tafel is er de smaakvolle glazen Tip Top strooier met kruidenzout. Zo is er voor elk gebruiksmoment een Gematigd Zout alternatief beschikbaar. De Gematigd Zout range is te herkennen aan de opvallende paarse verpakking.

Recente artikelen