De actie ” het gezicht van Organon start op woensdag 11 augustus

Array

De eerste wandeling door het centrum van Oss zal woensdag van start gaan. Om 12:30 verzamelen de deelnemers zich bij de blauwe wand. Vanuit daar zullen ze de ronde van ruim een half uur door het centrum van Oss afleggen en eindigen in het gemeentenhuis. Hier zal de eerste foto op de informatie borden geplaatst worden. Ook zullen zij deze eerste keer verwelkomd worden door de burgemeester. Medicalfacts volgt de lopers op weg naar de Burgemeester Klitsie.

Welkom
De voorgenomen reorganisatie plannen van onze werkgever MSD in Oss zullen enorme consequenties hebben. Het raakt niet alleen medewerkers maar ook velen buiten ons bedrijf. Er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen en het is duidelijk dat de strijd nog lang niet gestreden is. De verwachting is dat het ook nog wel even gaat duren voordat beslissingen definitief zijn en opties zoals een Science Park realiteit worden.
Het is belangrijk dat er aandacht blijft voor wat hier gaande is. We organiseren daarom een doorlopende publieksvriendelijke actie waarbij we op ingetogen wijze de gevolgen van dit MSD besluit voor het voetlicht brengen. De nadruk van de actie ligt op de menselijke factor en we hebben daarom gekozen voor de naam:

“Het gezicht van Organon”.

De actie in het kort:

  • Iedere werkdag loopt een wisselend groepje van 5 medewerkers onder begeleiding van een coördinator een rondje door het centrum van Oss.
  • De tocht eindigt in het gemeentehuis waar de groep een foto achterlaat. Zo groeit daar in de loop van de tijd “Het gezicht van Organon”.
  • Binnenkort zullen ook oud-medewerkers, leveranciers, prominenten uit politiek en samenleving, gemeenteraadsleden en managers van het vroegere Organon uitgenodigd worden om mee te lopen en zo onze actie te ondersteunen.
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen