Zeister fotograaf Mel Boas is runner-up in de Pink Ribbon Award 2010 met de foto ‘Kanker heb je nooit alleen’

Array

Mel Boas/Boasphoto.nl uit Zeist behoorde tot één van de drie genomineerden van de Estée Lauder Pink Ribbon Award 2010. Met zijn foto ‘Kanker heb je nooit alleen’ laat Mel Boas zien dat de invloed van deze ziekte zich niet alleen beperkt tot de patient. Kanker raakt het hele gezin en beperkt zich niet tot één generatie.
De fotowedstrijd heeft tot doel openheid te stimuleren over borstkanker en de ziekte onder de aandacht van het grote publiek te brengen.

‘Kanker heb je nooit alleen’
De fotograaf is het afgelopen jaar toeschouwer geweest van het de ziekte van Ine. Middels ongeveer 30 e-mails heeft de naaste familie en vrienden het proces van de ziekte borstkanker binnen dit gezin kunnen volgen. De ups en downs, hoop, angst, de meevallers, die soms onmiddellijk werden gevolgd door een enorme tegenvaller. Mel Boas is vooral gegrepen door de gezamenlijke kracht en de humor waarmee dit gezin met de ziekte van Ine is omgegaan. Bekijk zijn foto hier: http://bit.ly/RunUpPR

De genomineerde foto refereert aan één van de vele bijzondere momenten die in het afgelopen jaar heeft plaatsgevonden. Het laat ook zien dat de consequenties van de ziekte zich niet zullen beperken tot één generatie.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen