Geluidstuin genomineerd voor Gouden Apenstaart

Array

Nationale Hoorstichting
De website www.geluidstuin.nl is als één van de beste kindvriendelijke websites genomineerd voor de Gouden Apenstaart.
De Gouden Apenstaart is de prijs die uitgereikt wordt aan de beste kindvriendelijke website. De prijs kent twee categorieen: een door kinderen zelf ontwikkelde site en een door volwassenen/professionals ontwikkeld site. Tot de laatste categorie behoort www.geluidstuin.nl

De geluidstuin is in opdracht van de Nationale Hoorstichting ontwikkeld door het bureau ZICHT (www.zicht.nl) in samenwerking met Kidsweek en het bureau Limetree. De site richt zich op kinderen uit het basisonderwijs. De geluidstuin geeft kinderen op een speelse en in hoge mate interactieve manier informatie over het gehoor. De site is financieel mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

Hoewel de vakjury de nominaties heeft bepaald, bepaalt de bezoeker van www.goudenapenstaart.nl uiteindelijk de prijswinnaars. Van 17 januari t/m 1 februari kan via deze stite gestemd worden. De winaar wordt op 8 februari bekend gemaakt.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen