Gratis CD van Agis over zwanger worden en zwanger zijn

Array

Agis Zorgverzekeringen heeft samen met de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV) twee cd-rom’s ontwikkeld. Eén met informatie en tips over hoe gezond zwanger te worden en een met veel nuttige informatie over het zwanger zijn, de geboorte en de kraamtijd.

De cd-rom’s bevatten honderden pagina’s met informatie en tips over gezond zwanger worden en zwanger zijn. Ook Care for Women heeft goede informatie voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden  Er worden bijvoorbeeld onderwerpen behandeld als de zin en onzin van screenen, het gebruik van foliumzuur, de vacuümverlossing of een miskraam.

De informatie is betrouwbaar en objectief, juist datgene waar een aanstaande ouder behoefte aan heeft. Ook Care for Women heeft goede informatie voor vrouwen die zwanger zijn of zwanger worden. Eigenlijk is een zwangerschap een groot wonder en als je weet wat er allemaal gebeurd voordat je kunt bevallen sta je er misschien wel versteld van dat je lichaam dit allemaal in 9 maanden zwangerschap kan. Het is wel een wonder dat niet altijd zonder slag of stoot gaat. Misschien heb je veel problemen om zwanger te raken of ben je heel erg onzeker tijdens je zwangerschap. Zwangerschapskwaaltjes kunnen je ook behoorlijk van de roze wolk afhelpen en als je voor de zoveelste keer van misselijkheid boven de wc hangt wordt het toch allemaal wat minder romantisch. Wat je vraag ook is: wil je zwanger raken, heb je vragen tijdens je zwangerschap of wil je weten hoe je gezond kunt ontzwangeren? De Care for Women verpleegkundige is er voor jou. Ze luistert en adviseert en neemt uitgebreid de tijd voor je, zodat jij kunt genieten van een zorgeloze zwangerschap.

Klik hier om een afspraak met een Care for Women-consulente te maken. De afspraak wordt waarschijnlijk zelfs door je zorgverzekeraar vergoed.

Klik hier om de cd-rom aan te vragen. Dat kan ook als je niet verzekerd bent bij Agis!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen