Zorgspectrum kiest Compello voor de implementatie van de NEN7510 normering

Array

Zorgspectrum is een zorgorganisatie die zich richt op het welbevinden van ouderen. Zorgspectrum opereert ten zuidwesten van Utrecht en werkt op dit moment met zes zorgcentra verspreid over de gemeenten Vianen, Houten en Nieuwegein. In totaal werken er momenteel circa 1480 professionals en 600 vrijwilligers.

De NEN7510 is de NEN normering om de informatiebeveiliging bij zorginstellingen te waarborgen. Compello gaat Zorgspectrum begeleiden bij het implementeren van deze NEN7510 normering.

Zorgspectrum heeft voor Compello gekozen vanwege haar ruime ervaring in de zorgsector. Naast kennis en ervaring biedt Compello de monitor checklist NEN7510 aan welke Compello in samenwerking met de NEN heeft ontwikkeld. In deze NEN7510 Monitor zal een nulmeting worden geregistreerd en kan de voortgang van de implementatie worden bepaald en gevolgd.

Compello levert professionele IT-infrastructuren waarbij alles draait om kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. IT overal en altijd toegankelijk. Compello staat voor innovatie, ziet IT als nutsvoorziening en verstaat de kunst om ingewikkelde migraties eenvoudig te houden. Met een duidelijke focus op datacenters, virtualisatie en applicatie beschikbaarheid.
www.compello.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen