Op zoek naar een baan in de zorg?

Array

Van 14 tot en met 19 maart is er volop aandacht voor werken in de zorg. Tijdens de Brancheweek Zorg presenteren werkgevers in de zorg- en welzijnsector zich aan werkzoekenden. Via meer dan honderd Werkpleinen, verspreid over heel Nederland, kunnen werkzoekenden zich orienteren op een baan in de zorg. Het UWV WERKbedrijf organiseert deze week in samenwerking met zorg- en welzijnsinstellingen, opleidingscentra, kenniscentra en gemeenten.

Banenmarkt: dinsdag 15 maart
Op 15 maart organiseren werkplein Gooi Noord en Gooi Zuid een banenmarkt voor iedereen die op zoek is naar werk of een opleiding in de branche Zorg en Welzijn. U bent van harte uitgenodigd. Werkgevers, uitzendbureaus, opleidingsinstellingen en kenniscentra informeren u over werken in de zorg en helpen u met het vinden van een baan. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor een `speeddate’ met een werkgever. Hierbij krijgt u een kort gesprek met een werkgever, voor een eerste indruk.

Waar is de Banenmarkt?
Van 10.00 tot 14.00 uur in Werkplein Gooi Zuid, Wilhelminastraat 1, Hilversum. Voor meer informatie en deelname kunt u contact opnemen met: Nadia Aboujid. Tel 06 – 31741144. E-mailadres: [email protected].

Open dag van de zorg op 19 maart
De speciale week wordt afgesloten met de Open dag van de Zorg, op zaterdag 19 maart. Zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen dan hun deuren. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in de thuiszorg, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en in ziekenhuizen.

De jaarlijks terugkerende Brancheweek Zorg is een samenwerking tussen UWV WERKbedrijf en de regionale zorg- en welzijnsinstellingen.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u kijken op www.werkpleingooinoord.nl Of bezoek het Werkplein Gooi Noord, Plein 2000-33, Huizen, telefoon: 035-6472473. Geopend: maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen