Gaat een vrouw naar de advocaat

Array

Een charmante vrouw heeft een goed huwelijk, een leuke baan en een druk sociaal leven. Dan wordt ze ernstig ziek. Haar man gaat vreemd tijdens haar gevecht om te overleven. Binnen een jaar is ze haar man, haar huis en zichzelf kwijt. Er volgt een heftige periode om het verraad van manlief te accepteren en ze beleeft angstige momenten met haar dochter die in het criminele circuit terechtkomt. Door toedoen van haar chirurg, die niet altijd even toegewijd is, komt een boosaardige kant in haar naar boven.

Gaat een vrouw naar de advocaat, dat is de titel van de roman van Matty Meulmeester. De roman is deels autobiografisch. Het boek gaat over een vrouw die borstkanker heeft en tijdens haar ziekbed te maken krijgt met een echtgenoot, die vreemdgaat. Praktisch hetzelfde verhaal als de bestseller Komt een vrouw bij de dokter van Kluun. Maar dan vanuit de doodzieke vrouw geschreven en niet vanuit de vreemdgaande man. Juist dat laatste viel slecht bij Meulmeester, die zelf ook borstkanker heeft gehad.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen