Minister-president Rutte overhandigt cheque aan winnaars van de Health Battle!

Array

Minister-president Rutte opent Prostate MR Center of Excellence
Tijdens zijn bezoek aan Nijmegen bezocht minister-president Rutte ook het jaarlijkse Health Valley Event. Health Valley is een samenwerkingsverband van kennisinstellingen, bedrijven en ziekenhuizen in Oost-Nederland dat deze regio positioneert als een centrum van innovatie in de gezondheidszorg. Hij reikte daar de prijs uit aan de winnaars van de ‘Health Battle’, een studentenwedstrijd om het beste innovatieve idee in de gezondheidszorg. De prijs ging dit jaar naar Otmar Klaas, Tommy Martens, Steffan Wolswinkel, David Epema, en Ruben Rosenbrand van de St. Maartenskliniek. Zij willen topsepcialisten en topstudenten tot elkaar brengen om nog sneller tot innovaties te komen.

Tijdens deze battle strijden ruim 100 internationale studenten met elkaar en bedenken innovatieve oplossingen voor bedrijfsvraagstukken in de health sector. Drie vooraf geselecteerde winnaars mochten op 16 maart 2011 hun idee nogmaals pitchen tijdens de finale in Nijmegen. De finale vond plaats tijdens het Health Valley evenement waar alle beslissers uit de Zorgsector aanwezig zijn. Aan het einde van de dag werden de winnaar werd uitgekozen wordt door middel van stemmen uit de zaal. Het winnende team van 2011 kreeg 2500,- euro uit handen van Minister-president Rutte die hen een cheque overhandigde aan de winnaars van de Health Battle!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen