Welzorg opent nieuwe vestiging in Leeuwarden

Array

Op 1 april opent Welzorg officieel haar winkel met hulpmiddelen op het gebied van wonen, werken en mobiliteit. In de nieuwe vestiging aan de Jupiterweg 16 in Leeuwarden kan iedereen rechtstreeks terecht voor scootmobielen, rollators, douche en toilet hulpmiddelen, sta-op-stoelen, rolstoelen en andere artikelen die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Daarnaast kunnen gebruikers hier ook terecht voor kleine reparaties en advies.

Simeon Bruinsma, senior beleidsmedewerker Gemeente Leeuwarden :” In 2010 hebben wij via een Europese aanbesteding een contract met Welzorg afgesloten voor de levering van hulpmiddelen binnen de Wet maatschappelijk ondersteuning (Wmo). Dankzij de nauwe samenwerking en de diepgaande kennis van betrokken partijen kan aan de inwoners van de gemeente Leeuwarden een maatwerkpakket van diensten worden aangeboden.

Marco Rieke, vestigingsmanager: “We zijn vanaf 1 februari al volop in bedrijf maar erg verheugd dat we onze vestiging 1 april officieel kunnen openen. In onze vestiging draait alles om het welzijn van onze klanten. Onze deskundige medewerkers brengen zorgvuldig de wensen in kaart en laten zien welke middelen daar het beste bij helpen. Indien gewenst komen wij op afspraak ook bij onze klanten thuis.” Daarnaast kan iedereen bij ons ook terecht voor het lenen van AWBZ hulpmiddelen (krukken, bedverhogers, etc). We gaan alles in het werk stellen om de eindgebruikers de komende jaren op een goede en plezierige wijze van dienst te zijn ,aldus een enthousiaste Marco Rieke, vestigingsmanager Welzorg Leeuwarden.
Vanzelfsprekend wordt er een feestelijk tintje aan de opening gegeven.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen