Ziektekostenverzekering militairen opnieuw gegund aan Univé

Array

De Stichting ZiektekostenVerzekering Krijgsmacht (SZVK) heeft haar ziektekostenverzekeringscontract voor militair personeel Europees aanbesteed. De SZVK is in opdracht van de Minister van defensie belast met de realisatie van de ziektekostenverzekering militairen. De SZVK-verzekering is uitsluitend bestemd voor actieve militairen.

Na beoordeling van de offertes heeft de SZVK gekozen voor Univé als feitelijk uitvoerend verzekeraar. Het nieuwe contract heeft een looptijd van tweemaal vijf jaar te rekenen vanaf 1 januari 2012. De ondertekening van het nieuwe contract heeft op 28 april 2011 plaatsgevonden.

Univé, al sinds 1995 de feitelijk uitvoerend verzekeraar, is zeer verheugd over het verkrijgen van dit nieuwe contract en ziet dit als blijk van vertrouwen in het beleid en de medewerkers.

Het contract onderstreept dat Univé landelijk een serieuze samenwerkingspartner is voor zorgverleners en overheid. Univé streeft er daarbij naar om in goede samenwerking met zorgverleners de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen