Symposium Trends in Trauma 2011: In gesprek over acute zorg

Array

Na meer dan 10 jaar traumacentra in Nederland en meer dan 5 jaar symposia Trends in Trauma in de Euregio is het tijd om ons blikveld te verruimen van alleen traumazorg naar de brede acute zorg.
Tijdens het 6e symposium Trends in Trauma op 9 juni 2011 in Enschede gaan we daarom met u in gesprek over acute zorg!
Hoe kunnen we de kennis en ervaring die de afgelopen jaren is opgedaan in de netwerken van traumazorg toepassen in andere gebieden van acute zorg, zoals acute neurologie en cardiologie? En hoe kunnen we de schakels in de keten van acute zorg nog beter op elkaar laten aansluiten? Deze vragen staan centraal tijdens een interactieve dag waarin u wordt bijgepraat over nieuwe ontwikkelingen in de acute zorg, maar waarin u ook vooral zelf in gesprek kunt met studenten, professionals, beleidsmakers en onderzoekers in de acute zorg uit Nederland en Duitsland.

Tijdens een interessant ochtendprogramma met plenaire presentaties kunt u zelf vragen stellen en live of via twitter/SMS ‘meepraten’. Daarnaast bieden wij u in de middag een interactief programma in twee rondes workshops en is er de hele dag een informatiemarkt met stands van opleidingsinstituten, ketenpartners en andere interessante organisaties.
Tijdens het ochtendprogramma is simultaan vertaling in het Duits beschikbaar.

Komt u meepraten over acute zorg op 9 juni in Enschede?!

Meer informatie over het programma en inschrijving vind u op http://www.acutezorgeuregio.nl/Kennis_centrum/Symposium/

Recente artikelen