PAT Learning Solutions 25 jaar toonaangevend met leren

Array

E-learning is een tussenstap in de ontwikkeling van PAT en haar klanten.
PAT Learning Solutions viert in 2011 haar vijfentwintigjarig bestaan. Sinds 1986 richt ze zich op het opleiden van professionals. Meer dan 1.500 organisaties en 500.000 professionals gaven met PAT een impuls aan hun ontwikkeling. PAT is begonnen als praktijkopleider voor kantoorautomatisering, ERP en CRM. Door continue in te spelen op klantwensen heeft PAT zich ontwikkeld tot toonaangevend leverancier van leeromgevingen, waaronder het PulseWeb elektronisch leersysteem. Analyse van leerprocessen bij haar klanten heeft er toe geleid dat de focus nu vooral ligt op de inrichting van het hele leerproces. Daaronder valt implementatie van blended learning, advies, opleiding, projectmanagement en uitwisseling van kennis en content tussen klanten onderling.

“Als onderneming ben je continue in dialoog met je klanten. Hoe kun je steeds waarde toevoegen aan hun organisatie? Door die vraag telkens opnieuw te beantwoorden met de juiste oplossingen, zijn we altijd relevant gebleven en hebben we onder andere marktleiderschap in de zorg bereikt.”, aldus Hans Helmonds, directeur PAT.

Innovatie en creativiteit

In het kader van het vijfentwintigjarig jubileum zal PAT een aantal initiatieven nemen. Zo zal binnenkort een nieuwe huisstijl gelanceerd worden. Maar vooral klanten zullen veel merken van het jubileum. Zo introduceert PAT nieuwe concepten, die beter passen bij de huidige tijd en de budgettaire uitdagingen waar klanten nu voor staan. Begin dit jaar is een gratis uitwisselplatform voor content gelanceerd: ZorgSucces. Nieuwe advies- en trainingsproducten zijn opgezet of in de maak. Daaronder een leergang voor het terugdringen van ziekteverzuim, management development, PRINCE2 projectmanagement in 1 dag en praktijksessies voor het maken van multimediale content voor de leeromgeving.

Marcel Smulders, directeur PAT sinds 1989, kadert de ontwikkelingen aldus: “Om wendbaar te zijn en snel op klantbehoefte in te kunnen spelen hebben we de zogenaamde SCRUM agile methodiek ingevoerd in software development, verkoop én realisatie. In zogenaamde sprints van twee tot vier weken stemmen we onze inspanningen af op die klantvragen die voor hen het meeste waarde creeren. Zo bouwen we samen met onze opdrachtgevers aan een aantoonbaar betere performance van medewerker en organisatie”.

Over PAT Learning Solutions

PAT Learning Solutions helpt haar klanten al 25 jaar met oplossingen voor leren, ontwikkelen en veranderen in organisaties. Inmiddels hebben we meer dan 1.500 organisaties en ruim 500 000 professionals helpen ontwikkelen. PulseWeb is een in eigen beheer ontwikkelde elektronische leeromgeving die het hele e-learning en blended learning proces begeleidt. Met de uitgebreide kennis en ervaring rondom leren, adviseert PAT Learning Solutions haar klanten over het effectief en efficient inrichten van leerprocessen.

Contact

PAT Learning Solutions
Sportweg 15
5037 AC Tilburg
Tel: 013-594 59 40
E-mail: [email protected]
Web: www.pat.nl
Twitter: @patnl

phkemper

PAT Learning Solutions helpt haar klanten al 25 jaar met oplossingen voor leren, ontwikkelen en veranderen in organisaties. Inmiddels hebben we meer dan 1.500 organisaties en ruim 500 000 professionals helpen ontwikkelen. PulseWeb is een in eigen beheer ontwikkelde elektronische leeromgeving die het hele e-learning en blended learning proces begeleidt. Met de uitgebreide kennis en ervaring rondom leren, adviseert PAT Learning Solutions haar klanten over het effectief en efficiënt inrichten van leerprocessen.

Recente artikelen