Innovatieve Traumaverwerking in minder dan zeven weken

Array

Persconferentie:Innovatieve Traumaverwerking in minder dan zeven weken
De leden van GGZ Nederland gaan per 27 juni a.s. met een fasegewijze opnamestop van geestelijke behoeftige individuen protesteren tegen de draconische bezuinigingen in de geestelijke gezondheidszorg (=GGZ) van 600 miljoen euro die zeer recent door Minister Schippers van VWS zijn aangekondigd. De gemoederen in de geestelijke gezondheidsector zullen om die reden steeds verder verhit raken. Stichting Trauma Care Europe biedt alle partijen een snelle en goedkope oplossing voor deze problematiek.

Wij hebben de Stichting Trauma Care Europe opgericht naar aanleiding van een bijzonder talent in ons midden. Wij en zo vele anderen hebben de voordelen mogen ondervinden van zijn manier van werken. Johannes De Wit is echt een uniek iemand in Europa. Gezinnen worden terug in harmonie gebracht, allerlei verslavingen en alle mogelijke ongemakken verdwijnen binnen zeven weken. Het is de bedoeling om voor de mensheid via zalen deze techniek toe te gaan passen.

Op dinsdag 28 juni a.s. van 10.00-11.00 uur (voor Nederland) en van 11.00-12.00 (voor het buitenland) geeft Stichting Trauma Care Europe hierover in internationaal perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10 te Den Haag een (inter-) nationale persconferentie.

Indien u deze persconferentie wenst bij te wonen, raden wij u aan om naar behoefte een fles water, een fles wijn en/of medicamenten mee te brengen. Wij werken ook graag mee met de officiele geneeskunde, artsen en alle instellingen die ervoor open staan.

Het is van belang dat de politieke partijen en de medische sector (vnl. GGZ) bekend raken met deze nieuwe methode van traumaverwerking. Zij kunnen toekomstig beleid hierop afstemmen. Immers, de huidige situatie -en de toename van de dynamiek en onrust in de wereld- vraagt om een snelle, kostenbesparende, innovatieve traumaverwerkingsmethode. Stichting Trauma Care Europe geeft hierop een helder antwoord.

Meer informatie, tweetalig, kunt u vinden op de website: www.traumacareeurope.com Onder het kopje “Agenda” vindt u een overzicht van de informatieve bijeenkomsten die binnenkort plaatsvinden, te weten :

1- Donderdag 30 juni a.s. van 20.00-22.30 uur in Brummerij, Boerpad 8-9, Ruinerwold (Drenthe)
2- Zaterdag 2 juli a.s. van 14.00 – 16.30 uur in Sportinstituut Highway, Roerdompsingel 4 te Numansdorp (Zd-H)
3- Maandag 11 juli a.s. van 20.00-22.30 uur bij Brasserie Lettink, Mispelkampdijk 11 te Vorden (Gld).

Dit is een origineel bericht van Stichting Trauma Care Europe

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen