AMC hinder van wegwerkzaamheden

Array

Meibergdreef afgesloten in juli
De werkzaamheden van Rijkswaterstaat aan de A2 tussen Amsterdam en Utrecht worden afgerond. Vanaf eind juni tot begin september 2011 vinden er nog werkzaamheden plaats nabij knooppunt Holendrecht. Hierbij wordt de Meibergdreef vier weken afgesloten.

Meibergdreef (oprit naar de A2 en A9) afgesloten van 29 juni 2011 tot 31 juli 2011
Vanaf 29 juni 2011 (week 26) tot en met 31 juli 2011 (week 30) wordt er een tijdelijke verbinding in werking gesteld tussen de A9, komende uit Amstelveen naar de A9 richting Diemen. Vanwege deze tijdelijke verbinding is de Meibergdreef afgesloten. Dit betekent het volgende:

• De aansluiting vanuit Amsterdam Zuid-Oost naar de A2 richting Utrecht is 24 uur per dag afgesloten.

• De aansluiting vanuit Amsterdam Zuid-Oost naar de A9 richting Amstelveen via de Meibergdreef is 24 uur per dag afgesloten.

Bereikbaarheid AMC
Het AMC blijft gedurende de werkzaamheden bereikbaar. Het verkeer dat vanaf de A2 naar het AMC rijdt, kan de gebruikelijke route blijven volgen. Het verkeer dat normaal gesproken vanuit het AMC over de Meibergdreef richting de A2 rijdt, wordt omgeleid. Nood- en hulpdiensten maken gebruik van de fietsbrug over de A2 en hebben op die manier snelle toegang tot de A2 en A9.

Overige werkzaamheden
Naast deze afsluiting van de Meibergdreef zullen er voor, tijdens en na (in de periode van begin juni t/m eind augustus) de afsluiting regelmatig werkzaamheden in de nachten en de weekeinden worden uitgevoerd op en rond knooppunt Holendrecht (kruising A2/A9). Dit kan verminderde beschikbaarheid van rijstroken of omleidingen tot gevolg hebben.

Omleidingen
Vanwege de werkzaamheden moet het verkeer in de periode juni tot september rekening houden met omleidingen. De omleidingen worden aangegeven met omleidings- en pijlborden.

Hinder
Het verkeer dient rekening te houden met een langere reistijd. Gedurende de werkzaamheden geldt ter plaatse een aangepaste snelheid.

Meer informatie
Rijkswaterstaat werkt aan de verbreding en de vernieuwing van de A2. De capaciteit wordt vergroot waardoor de doorstroming verbetert. Tijdens de werkzaamheden doet Rijkswaterstaat er alles aan om de hinder en de overlast zo beperkt mogelijk te houden en het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen. Voor actuele informatie over werkzaamheden en de te verwachten hinder kan het publiek terecht op de landelijke informatielijn 0800 – 8002 (gratis) en op rijkswaterstaat.nl.

Bron: AMC

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen