Verstandelijk gehandicapte man (27) weer terecht

UPDATE: BRAD DE PAAUW IS WEER TERECHT!!!

De 27-jarige Brad de Paauw is weer terecht. De Paauw werd gistermorgen van huis opgehaald om naar dagcentrum Buitenveldert te gaan, maar werd niet zoals gebruikelijk om vijf uur ‘s middags thuisgebracht. Daarop alarmeerden zijn familie de politie.
De politie ging niet uit van een misdrijf, maar nam de zaak wel hoog op, omdat de man zichzelf niet kan redden.

___________________

Politie dringend op zoek naar vermiste verstandelijk gehandicapte Brad de Paauw

De politie is dringend op zoek naar de 27-jarige verstandelijk gehandicapte Brad de Paauw uit Amsterdam-Noord. Zoals gebruikelijk is hij vrijdag 15 juli om acht uur ‘s ochtends thuis opgehaald door speciaal vervoer om naar het dagcentrum in Buitenveldert te gaan. Aan het einde van de middag is hij daar voor het laatst gezien. Toen hij echter na vijf uur ‘s middags niet naar huis terugkeerde, alarmeerde de familie de politie.

Brad heeft het syndroom van Down, is autistisch en kan niet praten. Het is voor hem niet mogelijk zelfstandig over straat te gaan. Daarom is de politie dringend op zoek naar hem en roept iedereen op die hem heeft gezien of weet waar hij is, om dat direct te melden via het alarmnummer 112. Advies bij het aantreffen van Brad is om hem rustig en duidelijk aan te spreken aangezien hij slecht hoort en de woorden ‘ok’, ‘mama’ en ‘Kobus’ te noemen.

Brad kan zich mogelijk bevinden in de omgeving van dagcentrum Buitenveldert aan de A.J. Ernststraat.

Signalement Brad de Paauw:

– 1.60 m lang – blanke huidskleur – bruine ogen – bruin haar, kort geschoren – blauw windjack – donkerblauwe driekwart broek – lila t-shirt – grijze sandalen

Bron: politie

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen

Massale steun voor petitie tegen 538-oranjedag

Coronavirus Oproep - 19 april , 2021 - 07:27

Bernhoven zoekt vrijwilligers in Oss

Oproep - 04 juni , 2019 - 08:06