Mensen gaan steeds vaker naar de dermatoloog

Array

Máxima Medisch Centrum signaleert een stijging in het aantal bezoeken aan de dermatoloog. Afgelopen jaar zijn er meer patienten voor aandoeningen zoals een eczeem, (verdenking op) huidkanker, spataderen, psoriasis, moedervlekken of cosmetisch storende plekjes naar de polikliniek dermatologie geweest dan voorheen. De verwachting is dat dit aantal de komende jaren blijft stijgen met name door de verwachte explosieve groei van voornamelijk patienten met (verdenking op) huidkanker.

Voor alle dermatologische behandelingen kunt u op verwijzing van uw huisarts terecht bij de dermatologen van MMC op beide locaties: Eindhoven en Veldhoven. De polikliniek dermatologie is met maar liefst zeven dermatologen de grootste in de regio en zij behandelen alle huidaandoeningen.

Snel naar de dermatoloog
Omdat een huidaandoening vaak direct in het zicht is of leidt tot ongerustheid, is het voor de patient van belang om zo snel mogelijk naar de dermatoloog te gaan. Gelukkig kunnen patienten snel bij MMC langskomen: indien noodzakelijk kunnen patienten bijna altijd binnen één werkdag terecht voor een eerste afspraak!

Persoonlijke aandacht staat voorop
We bieden patienten de nieuwste en beste behandelingen met moderne apparatuur en kunnen patienten hierdoor vrijwel altijd en snel van dienst zijn. Iedere behandeling wordt door de specialist zelf uitgevoerd. De patient wordt vrijwel altijd geholpen door zijn “eigen” dermatoloog: vanaf zijn eerste afspraak, tijdens zijn behandeling tot aan alle controle afspraken. En dat alles in een patientvriendelijke omgeving. Waar nodig werken de dermatologen nauw samen met andere medisch specialisten binnen Máxima Medisch Centrum.

Recente artikelen