VetCool-KIDS, zorgt voor een gezond gewicht

Array

Gemeente Krimpen aan den IJssel
Kennismakingsles VetCool-KIDS, meldt je aan want bewegen doet wonderen!
Ben je te zwaar? Zorg voor een gezond gewicht en doe mee aan VetCool-KIDS (een lifestyle cursus voor jeugd met (dreigend) overgewicht. Tijdens de cursusperiode leer je gezond keuzes te maken wat betreft eten en bewegen. Ook kan je, met je VetCool-abonnement zo vaak zwemmen als je wilt. Eens per week is er op zaterdagochtend een gezellige aquasportief les met heel veel FUN.

De kennismakingsles is op zaterdag 22 oktober van 09.00 tot 11.00 uur in Zwembad de Lansingh. De VetCool-KIDS cursus start bij voldoende deelname op zaterdag 29 oktober en duurt tot 28 januari ’12.
Opgeven voor de proefles kan je tot 22 oktober bij zwembad de Lansingh, telefoon 0190-516233. mailen mag ook [email protected] Kosten
De kennismakingsles is gratis (alleen vooraf aanmelden) het VetCool-abonnement kost EUR 104,40 (dit is inclusief wekelijkse sportles en dagelijks recreatief zwemmen en exclusief dieetadvies) Bij een groot aantal zorgverzekeraars zijn de kosten na verwijsbrief van de huisarts geheel of gedeeltelijk declarabel. De VetCool-KIDS cursus wordt in samenwerking gegeven met Dietistenpraktijk HRC, telefoon 010-2025165 www.dietistenpraktijkhrc.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen