Lezing door journalist en schrijver Paul Teunissen

Array

Gemeente Overbetuwe
“In de beste families” lezing journalist en schrijver Paul Teunissen
Naasten van mensen met psychische problemen
Zorgt u voor een familielid met psychische problemen? Voor uw moeder met dementie, uw zoontje met autisme, uw zus met borderline of uw depressieve partner? Dan weet u als geen ander dat deze zorg een zware wissel op u kan trekken. U maakt zich zorgen, u heeft soms weinig tijd voor uzelf en u weet niet hoe de toekomst eruit zal zien. Daar komt bij dat de problemen voor de buitenwereld soms onzichtbaar zijn en dat het niet altijd eenvoudig is aan anderen uit te leggen wat er speelt.

Kom naar één van de lezingen
Voor familieleden en partners van mensen met psychische problemen, en andere belangstellenden, organiseren Indigo, GGNet, steunpunten mantelzorg en lokale bibliotheken een lezing van Paul Teunissen over zijn boek `In de beste families’. Een boek waarin hij dertien aangrijpende, waargebeurde verhalen heeft beschreven over mensen die hun dierbaren zien lijden aan dementie, depressie, schizofrenie en borderline. U bent welkom op de volgende data:

* 11 oktober 2011, 19.30-21.30 uur – De Braamberg, Wagnerlaan 2, Arnhem

* 17 oktober 2011, 20.00-22.00 uur – Bibliotheek Elst, Europaplein 1, Elst

* 19 oktober 2011, 19.30-21.30 uur – Bibliotheek Duiven, Rijksweg 53, Duiven

* 1 november 2011, 19.30-21.30 uur – Bibliotheek Oosterbeek, Generaal Urquhartlaan 1, Oosterbeek

Informatie, aanmelding en entree
Kosten voor entree en koffie/thee bedragen EUR2,00. Aanmelding is niet verplicht, maar wel wenselijk. Voor informatie en aanmelding kunt u terecht bij de balie van betreffende bibliotheek en bij Indigo, locatie Arnhem: [email protected] of (026) 312 43 34.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen