Slag om de publieke opinie

Array

Dit is een origineel bericht van Corner-Stone Marketing & Sales Programmes BV
Praktijkcongres Succesvol Persbeleid 2011

De Amsterdamse Zedenzaak, de diplomafraude bij Hogeschool Inholland, de ziekenhuisranking van CZ, de bonusvergoeding bij ING, de aanval van Johan Cruijff op het bestuur van AJAX… Allemaal leidden ze tot grote maatschappelijke discussie. Uitvergroot door de media en door het publiek massaal ‘opgepikt’.

Het zijn enkele van de cases die op 11 oktober ter sprake komen tijdens het Praktijkcongres Succesvol Persbeleid 2011. Centrale vraag die dag: wat moet je als persvoorlichter/woordvoerder doen in deze “Slag om de Publieke Opinie”.

Dagvoorzitter van het 17e Jaarcongres is Paul Witteman. Hij gaat het gesprek aan met Youp van ’t Hek, Jack de Vries en vertegenwoordigers van o.m. Gemeente Amsterdam, ING, AFC Ajax, Hogeschool Inholland, CZ, Dienst Noord/Zuidlijn, SNS Bank en Reclassering Nederland.
Ook de journalistiek is ruim vertegenwoordigd met o.m. Bert Huisjes (WNL), Hans Laroes (ex-NOS), Betty Glas (RTL Nieuws), Marielle Tweebeeke (Nieuwsuur) en Alexander Pleijter (DNR).

Zie www.corner-stone.nl voor meer informatie

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen