Vrienden van Bernhoven hebben ‘hart voor de zaak’

Array

Vriendenbijeenkomst ziekenhuis Bernhoven
Maandag 17 oktober aanstaande organiseert ziekenhuis Bernhoven weer een Vrienden van Bernhoven-bijeenkomst in het ziekenhuis in Oss. Een bijeenkomst met als thema ‘Hart voor de zaak’, voor ondernemers en betrokkenen uit de regio die ziekenhuis Bernhoven een warm hart toe dragen. Vanaf 17.30 uur zijn genodigden van harte welkom.

Op 19 oktober aanstaande opent de Eerste Hart Hulp-unit op de Spoedeisende Hulp in Veghel. De Vrienden van Bernhoven-bijeenkomst op 17 oktober staat dan ook in het thema van het hart. Genodigden kunnen deze dag een kijkje nemen achter de schermen van de Eerste Hart Hulp-unit op de Spoedeisende Hulp van de Osse locatie van Bernhoven. Daar is al eerder dit jaar een dergelijke unit in gebruik genomen.

Programma
De bijeenkomst van 17 oktober wordt geopend door Johan van der Heide, voorzitter Raad van Bestuur. Aansluitend geeft cardioloog Frans Smeets uitleg over de Eerste Hart Hulp en gaat hij in op allerlei gezondheidsaspecten rondom ons hart. Vervolgens geeft de heer Mari van de Ven, afdelingshoofd Spoedeisende Hulp, een toelichting op de spoed eisende hulp van ziekenhuis Bernhoven. Tenslotte worden de vrienden van Bernhoven bijgepraat over een toekomstig Vrienden-project. Tijdens deze Vrienden-bijeenkomst is er voldoende gelegenheid om naar hartenlust kennis te maken met elkaar en ervaringen te delen met andere bevlogen ondernemers.

Door materiele en immateriele bijdragen van ondernemingen uit de regio Oss-Uden-Veghel zijn er extra mogelijkheden om het verblijf van de patient te veraangenamen. De Vrienden van Bernhoven-bijeenkomsten bieden een platform voor betrokken ondernemers om elkaar te ontmoeten. Wie zich aangesproken voelt en maatschappelijk betrokken, innovatief en klantgericht wil samenwerken met ziekenhuis Bernhoven kan informatie inwinnen bij Iris Gerritsma, [email protected] of kijk op www.bernhoven.nl/vrienden.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen