Oratie Maurice van Steensel in Maastricht

Array

Academisch ziekenhuis Maastricht

Oratie Maurice van Steensel Publicatiedatum: 06-10-2011 Bron: stafdienst Communicatie Auteur: stafdienst Communicatie Datum: 06-10-2011

Dermatoloog prof. dr. Maurice van Steensel houdt vrijdag 7 oktober zijn inaugurele rede ter aanvaarding van de leerstoel geno-dermatologie, getiteld “The true mystery of the world is the visible, not the invisible”.

In de oratie wordt de genetische component van huidziekten belicht, maar tevens worden er uitstapjes gemaakt naar onderwerpen als het niveau van medische opleidingen in Nederland, de medische (on)zin van sport, de status van het vak van wetenschapper, science-based medicine, (gebrek aan) kennis van de biologie et cetera.

De oratie vindt om 16.30 uur plaats in de aula van het bestuursgebouw van de Universiteit Maastricht aan de Minderbroederberg 4-6, Maastricht.

bron: Academisch Ziekenhuis Maastricht

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen