Huid- en lasercentrum Amphia houdt zaterdag 15 oktober Open Dag

Array

Op zaterdag 15 oktober staan de deuren van het Huid- en lasercentrum Amphia open voor mensen met vragen over hun huid. Belangstellenden kunnen dan tussen 12.00 en 16.00 uur voor gratis advies of een proefbehandeling terecht bij het Huid- en lasercentrum aan de Pasteurlaan in Oosterhout. Deze Open Dag vindt plaats tijdens de nationale Week van de Huidtherapie van 8 tot en met 15 oktober.

“Het huid- en lasercentrum Amphia is gespecialiseerd in medische, cosmetische en huidtherapeutische behandelingen,” vertelt huidtherapeute Jenna Kraaijeveld. “Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn verbonden aan het Amphia Ziekenhuis en wij werken met de nieuwste technieken en apparatuur.” Tijdens de Open Dag kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in het centrum aan Pasteurlaan 9 in Oosterhout.

Behandelingen
Bezoekers van de Open Dag kunnen in Oosterhout kennismaken met de dermatologen en huidtherapeuten van het Huid- en lasercentrum Amphia. Daarnaast wordt uitleg gegeven over de diverse behandelingen die op de Pasteurlaan plaatsvinden. Kraaijeveld: “Wij verzorgen laserbehandelingen voor ontharen, verwijderen spatadertjes, wijnvlekken, couperose en pigmentvlekken.” Ook behandelen de specialisten van het centrum (lymfe)oedeem en acne(littekens). Verder worden ‘goedaardige’ moedervlekken en wratjes aangepakt en biedt het Huid- en lasercentrum mogelijkheden voor Botox® en overige fillers.

Vraag
Het Huid- en lasercentrum Amphia is opgericht omdat er steeds meer vraag kwam naar huidtherapeutische en cosmetische behandelingen. “De kracht van ons centrum is dat wij nauw samenwerken met dermatologen, (plastisch) chirurgen en bijvoorbeeld de Mammapoli van het Amphia Ziekenhuis,” licht dermatoloog A. Erceg toe. “Met dit team van specialisten binnen handbereik, kunnen wij specifieke behandelmethoden voorstellen die precies bij de patient passen. Zo bieden wij een breed pakket aan mogelijkheden en individuele zorg.” Op 15 oktober kunnen geïnteresseerden in het Huid- en lasercentrum Amphia een afspraak maken voor een gratis consult.

Informatie
Meer informatie over het Huid- en lasercentrum staat op de website www.huidenlasercentrum.nl.

Recente artikelen