VUmc CCA relatiemiddag ‘kijken naar (kijk)operaties’

Array

VU medisch centrum

VUmc CCA relatiemiddag ‘kijken naar (kijk)operaties’
28 oktober 2011 | Bijeenkomst

Wij nodigen u van harte uit voor de VUmc-activiteit ‘Kijken naar (kijk)operaties’ op vrijdag 28 oktober. Dit jaar is het thema oncologie. Voor een select gezelschap van relaties en verwijzers is er parallel aan dit publieksevenement een speciaal programma samengesteld: zie bijlage. U kunt hier als relatie van stichting VUmc CCA aan deelnemen.

Tijdens deze middag kunt u live kijken naar verschillende operaties die in VUmc worden uitgevoerd en we kijken terug naar highlights van operaties eerder die ochtend. Wij zoomen met u in op de nieuwste oncologische operatietechnieken. De middag start vanaf 13.00 uur met een lunch, daarna schakelen we in twee sessies over naar de verschillende OK’s en we besluiten de middag met een borrel. Onze medisch specialisten zijn aanwezig om met u kennis te maken en uw vragen te beantwoorden.

Indien u gebruik wilt maken van deze uitnodiging ontvangen wij graag uw aanmelding per e-mail via [email protected] of via het secretariaat van de dienst communicatie, telefoonnummer (020) 444 3444. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u snel aan.

Wij hopen u te mogen begroeten op 28 oktober!

directie VUmc Cancer Center Amsterdam

Het gehele programma vindt u in de uitnodiging die u als PDF onderaan de pagina kunt downloaden.
Datum : 28 oktober 2011
Tijd : 13:00 tot 18:30
Locatie : VU medisch centrum, de Waver
Kosten : gratis

Contactpersoon : Marije Poortvliet
Telefoon : (020) 444 3444
Website : www.vumc.nl/cca
Bijzonderheden : Uitsluitend voor genodigden

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen