Bijna 10.000 euro opbrengst Slender You-marathon

Array

De Slender You-marathon die onlangs werd gehouden voor het Reumafonds heeft bijna 10.000 euro opgeleverd. 23 Slender You-salons in het hele land deden mee aan de marathon. Bij sommige salons was het slenderen gratis en werd een gift voor het Reumafonds gevraagd. Bij andere salons ging de hele omzet van die dag naar het fonds.

Slender You-marathon
De exacte opbrengst van de actie is EUR 9.651. Niet eerder hebben zo veel salons meegedaan aan de marathon voor het Reumafonds. Op vrijdag 7 oktober openden de deelnemende salons de deuren veel langer dan gebruikelijk. Iedereen kon die dag voordelig kennismaken met slenderen, met als doel een goede opbrengst voor de strijd tegen reuma.

Het Reumafonds is heel blij met de geweldige opbrengst en dankt de deelnemende Slender You-salons voor hun inzet. De Slender You-salon in Willemstad heeft een video gemaakt van de dag. Die kunt u hier bekijken.

Start uw eigen actie
Bent u enthousiast geworden en wilt u ook op uw eigen manier bijdragen aan de strijd tegen reuma? Begin dan uw eigen actie! Kijk hier voor voorbeelden:http://www.reumafonds.nl/actueel/nieuwsoverzicht/bijna-10000-euro-opbrengst-slender-you-marathon

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen