Belpanel SNT & Friends staat op tegen kanker

Array

SNT Groep NV
Medewerkers, relaties en klanten zetten zich in voor
KWF kankerbestrijding.
Bij contact center specialist SNT zijn gisteravond honderden vrijwilligers opgestaan voor KWF kankerbestrijding. SNT verzorgde de opvang van alle telefoongesprekken tijdens de live uitzending ‘Sta op tegen kanker’ op Nederland 1. Vanuit maar liefst zes vestigingen werden de duizenden nieuwe donateurs van harte welkom geheten.

“Ik ben enorm trots dat we zoveel donateurs voor KWF kankerbestrijding hebben kunnen registreren. Het is fantastisch om te zien dat alle vrijwilligers zich meer dan 100% inzetten voor dit initiatief. Medewerkers, familie, klanten, branchegenoten en relaties van KWF Kankerbestrijding, iedereen werkt belangeloos en dat geeft een goed gevoel”. licht Jac Vermeer, Algemeen Directeur SNT toe, “Voor het eerst deden al onze vestigingen tegelijk mee aan een tv-actie, ook Paramaribo en Antwerpen. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan de strijd tegen kanker.”

KWF Kankerbestrijding verwelkomde deze dag meer dan 30.000 nieuwe donateurs. Wereldwijd werken wetenschappers toe naar de dag dat kanker niet meer dodelijk is. Bekend en onbekend Nederland zette zich 16 november massaal in om de strijd tegen kanker aan te gaan. Ook SNT & Friends staan achter dit initiatief en ondersteunden deze actie. Honderden vrijwilligers in Zoetermeer, Ede, Groningen, Tilburg, Antwerpen en Paramaribo stonden de nieuwe donateurs graag te woord. SNT faciliteert al ruim twinitg jaar haar contact centers voor charitatieve acties.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen