Verjaardagsactie Euro-codicil groot succes

Array

Euro-codicil In het Euro-codicil staat belangrijke informatie voor hulpdiensten. Het zorgt dat je bij een ongeval sneller en beter kan worden geholpen. Op 18 november bestond het precies één jaar. Dat werd gevierd met een verjaardagsactie die kort gezegd neerkwam op één halen, twee betalen. “Een groot succes”, aldus Guido Jacobs, Commercieel Directeur van Euro-codicil.

Het Euro-codicil redt levens
Voor goede en snelle hulpverlening bij een ongeval ontbreekt vaak cruciale informatie. Het Euro-codicil biedt uitkomst:
* Met technische informatie over het voertuig, zodat de brandweer de inzittenden sneller kan bevrijden.

* Met medische informatie waar ambulancepersoneel en artsen rekening mee moeten houden.

* Met persoonlijke informatie om snel de juiste mensen te bereiken.

Informatie die in een situatie waar iedere seconde telt, levens kan redden.

Verjaardagsactie
Het Euro-codicil werd vorig jaar geïntroduceerd. Inmiddels wordt het door tienduizenden mensen gebruikt. “Een succesvol eerste jaar”, vertelt Jacobs. “En ook de verjaardagsactie was een succes. Er zijn veel Euro-codicillen besteld en we werden overladen met positieve reacties.”

Partners
Jacobs verwacht dat het succes volgend jaar nog groter wordt. “Naast Nederland zijn we gestart in Belgie en Luxemburg. We breiden dat uit naar andere landen. Verder zien steeds meer bedrijven en organisaties het belang in van het Euro-codicil. Ze worden partner en bieden het Euro-codicil aan hun klanten of geven korting aan hun leden. Zo helpen ze met het vergroten van verkeersveiligheid.”

Voordeel
VVN is vanaf het eerst uur partner van Euro-codicil. Leden van VVN bestellen het codicil tegen een gereduceerd tarief en betalen slechts 13,95 euro. Voer bij het bestellen op www.euro-codicil.nl aan het einde van je bestelling code NL34-5264-5797 in op de betaalpagina om de korting van 4,00 euro te activeren.

bron: VVN

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen