Persoonlijke zorgcommunity nu voor iedereen beschikbaar!

Array

Vanaf vandaag is het zo ver: iedereen heeft toegang tot zijn eigen persoonlijke zorgcommunity! Wanneer u nu inlogt op MijnZorgnet.nl ziet u een extra tabblad bovenaan het scherm: Mijn Zorgcommunity.

Vanaf begin oktober was er al een testversie van de persoonlijke zorgcommunity beschikbaar op MijnZorgnet. In de afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het verder verbeteren van deze testversie, mede naar aanleiding van input van leden van de community “beta persoonlijke zorgcommunities”.

Wat is de Persoonlijke Zorgcommunity?
Uw Persoonlijke Zorgcommunity is een extra beveiligde omgeving waar u zelf uw zorgteam kunt samenstellen. U beslist wie u uitnodigt als lid van uw zorgteam. De leden van dit zorgteam kunt u uitnodigen voor overleg. Uw persoonlijke zorgcommunity is ook de plek waar u, samen met uw zorgteam, uw medische gegevens bijhoudt. In uw persoonlijke zorgcommunity staat ú centraal in uw eigen zorgproces. De Persoonlijke Zorgcommunity bestaat uit de volgende onderdelen:

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen