Cursus ‘Signalering van oogafwijkingen bij kinderen: van baby tot br.

Array

De cursist krijgt inzicht in de veelvoorkomende oogheelkundige afwijkingen bij kinderen en de consequenties hiervan. Een belangrijk deel van het programma is het oefenen van praktische oogheelkundige onderzoeksmethoden.

Een goede screening kan zorgen voor tijdige opsporing van veel oogafwijkingen. Juist  bij kinderen is het belangrijk deze afwijkingen snel te ontdekken om te kunnen zorgen voor een optimale ontwikkeling van het gezichtsvermorgen.

De cursus is bedoeld voor huisartsen, consultatiebureau-, kleuterbureau- en schoolartsen en de daar werkzame verpleegkundigen en doktersassistenten, evenals TOA’s, optometristen en opticiens die met oogzorg voor kinderen in aanraking kunnen komen. Datum : 5 maart 2012
Tijd : 09:30 tot 16:00
Locatie : Waverzaal, VU medisch centrum te Amsterdam Kosten : Euro 200,-
Contactpersoon : Patricia van Meekeren en Patricia de Waal Telefoon :             020 4448444
Bijzonderheden : U kunt zich hier voor de cursus inschrijven.

bron: VU Medisch Centrum

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen