TweeSteden ziekenhuis start verloskunde polikliniek in Dongen

Het TweeSteden ziekenhuis start in januari 2012 een polikliniek voor zwangeren in het nieuwe Medisch Centrum Beljaart in Dongen. Hiervoor werkt het ziekenhuis intensief samen met verloskundige praktijk Luna. Zwangeren uit de regio kunnen op deze poli terecht voor zwangerschapscontroles en consulten.

Lokale polikliniek
Veel aanstaande moeders uit Dongen en omgeving kiezen al het TweeSteden ziekenhuis voor verloskundige zorg. Om deze vrouwen dichtbij huis van goede zorg te voorzien, heeft het ziekenhuis gekozen voor een lokale poli. Zo kan de beste zorg ook dichtbij huis geboden worden.

Het verloskundig spreekuur in Dongen vindt wekelijks plaats en is vooral bedoeld voor patienten die in Dongen en omgeving wonen.

Recente artikelen