Genalice versterkt haar team met ervaren commercieel directeur

Array

Genalice heeft vandaag aangekondigd dat ze Jos Lunenberg als commercieel directeur (CBO) heeft aangesteld.  Hij is een expert in internationale marketing, sales management en business strategie met diepgaande kennis van en inzicht in het vertalen van Life Sciences producten in duurzame merkstrategieen en winnende waarde proposities.

Jos Lunenberg heeft 22 jaar ervaring en bewezen succes in de Life Sciences Health industrie. Hij heeft ruime expertise in wereldwijde en lokale brand management in de farmaceutische industrie alsmede in diagnostiek, medische apparatuur en medische diensten. Jos woonde en werkte in drie landen (Nederland, VS en Zwitserland). Hij heeft met succes merken gelanceerd en beter gepositioneerd in globale en lokale markten. Jos heeft Europese en wereldwijde marketing teams voor verschillende bedrijven opgebouwd en effectief geleid. Jos is afgestudeerd in de Moleculaire Biologie (1988) aan de Universiteit van Groningen, heeft een bachelor diploma in marketing (1994) en een MBA (2005) in General Management (cum laude) van de NYIT (VS) ; een samenwerking van de Columbia Business School, Stanford University, Chicago Graduate School of Business, London School of Economics en de Carnegie Mellon University.

“We zijn blij dat we Jos aan ons hebben kunnen binden. Zijn internationale trackrecord in de farmaceutische industrie en zijn gedrevenheid komen uitstekend van pas om onze internationale groeiambities waar te kunnen maken. Ik wens Jos veel succes in zijn nieuwe functie”, aldus Bert Reijmerink, CEO van Genalice.


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen