Stichting Delano Noah

Array

Delano is 9 jaar en lijdt aan een zeer agressieve vorm van kinderkanker genaamd Neuroblastoom. Deze ziekte is zeer zeldzaam, slechts 25 kinderen per jaar krijgen in Nederland de diagnose. De overlevingskansen voor kinderen met Neuroblastoom zijn klein. Van de 25 kinderen overleven er uiteindelijk slechts 5.
Inmiddels ondergaat Delano zijn zware chemokuren, die wonderbaarlijk goed aanslaan. De uitslagen zien er goed uit, de artsen in het Sophia Kinderziekenhuis stellen alles in het werk om de Neuroblastoom te overwinnen. Als alles goed gaat, gaat Delano na zijn laatste kuur voor een half jaar naar het Childrens Hospital of Philadelphia voor een behandeling van zes maanden. Er zijn goede resultaten geboekt met deze behandeling en Delano’s overlevingskansen zullen flink toenemen wanneer hij deze behandeling ook nog zal ondergaan. De kosten voor de behandeling worden door de verzekering vergoed. De reis- en verblijfkosten in Amerika van zijn ouders en zusje moeten zij zelf bekostigen.

Met familieleden en vrienden hebben wij de Stichting Delano Noah opgericht. Deze Stichting heeft zich ten doel gesteld om financiele middelen te genereren om de kosten te betalen die voortkomen uit de behandeling van Delano in Philadelphia. Daarbij valt te denken aan reiskosten en verblijfskosten van Delano, zijn ouders en zusje. Het geld willen we bijeenbrengen door het organiseren van diverse activiteiten, werven van sponsors en donateurs.

Helpt u ons Delano te helpen? Alle giften en donaties zijn van harte welkom, hoe groot of klein deze ook zijn! Het rekeningnummer van de stichting is 1679.86.627 (Rabobank)

Wij garanderen u dat uw geld hoe dan ook goed terecht komt. Mocht de reis onverhoopt niet door gaan of blijft er geld over dan komt dat geld ten goede aan een stichting die geld inzamelt voor onderzoek naar Neuroblastoom.

Als tegenprestatie kunnen wij u een vermelding op onze website bieden in de vorm van het plaatsen van uw logo en een link naar uw website.

Heeft u vragen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen we lichten ons verzoek en ons streven graag toe!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen