Jonge dokters, oudere dokters: andere dokters?

Array

startdatum 29 februari 2012
einddatum 29 februari 2012
tijd 16.30 – 18.30 uur
locatie Jeroen Bosch Ziekenhuis, Den Bosch
onderwerp Jonge dokters, oudere dokters: andere dokters?

KNMG district 10 en de Jeroen Bosch Academie nodigen u van harte uit voor het 3e gezamenlijk georganiseerde symposium met de titel: ‘Jonge dokters, oudere dokters:  andere dokters”

Met de woorden ‘Dat beloof ik’ begint de documentaire van regisseur Helmie Stil. Zeven jonge artsen vertellen daarin over hun ambities.  Iedereen wil een goede dokter zijn. Maar wat het precies inhoudt, is voor iedere arts verschillend. Zeven jonge dokters vertellen in de documentaire ?Dat beloof ik? over hun werk, hun dromen en hun idealen. Interviews worden afgewisseld met beelden van hun werkplek of hun thuissituatie.

Na het bekijken van de documentaire vindt een paneldiscussieplaats o.l.v. Hans Hoekstra, decaan van de Jeroen Bosch Academie

Programma:
17.00 uur Opening
17.10 uur Film: “dat beloof ik”
18.00 uur Paneldiscussie o.l.v. dr. Hans Hoekstra
18.30 uur Afsluiting en borrel

Locatie:
Auditorium Jeroen Bosch Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen