Monique Kempff (NU’91) toegetreden als bestuurslid tot Stichting IZZ

Array

Mevrouw Monique Kempff, voorzitter van NU’91 de beroepsorganisatie van de verpleging en de verzorging, is toegetreden tot het bestuur van Stichting IZZ. Zij volgt de heer Henk van Alphen op die vanwege het aflopen van de zittingstermijn op 1 januari jl. is teruggetreden als bestuurslid namens NU’91 van Stichting IZZ. Met Monique Kempff krijgt het bestuur van Stichting IZZ er een ervaren bestuurder bij die in bijna alle velden van de gezondheidszorg heeft gewerkt, van primair proces tot en met management.

Over Stichting IZZ
Stichting IZZ is in 1977 opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg als collectiviteit voor een eigen zorgverzekering. De activiteiten van Stichting IZZ zijn gericht op de gezondheid en inzetbaarheid van zorgmedewerkers. Stichting IZZ is opdrachtgever voor de IZZ Zorgverzekering; een zorgverzekering zonder winstoog-merk die is afgestemd op de behoeftes van de mensen en op de specifieke gezond-heidsrisico’s van het werken in de zorg.

Het bestuur van de Stichting bestaat uit afgevaardigden van werkgeversorganisaties (NVZ, GGZ Nederland, VGN en ActiZ) en werknemersorganisaties (Abvakabo FNV, CNV Publieke Zaak, NU’91 en FBZ). De IZZ Zorgverzekering is opgenomen in de belangrijkste zorg-cao’s. Bijna een half miljoen Nederlanders hebben een collectieve zorgverzekering bij IZZ

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen