Kamerbrief over reactie op rapport ‘Drugs in lijsten’

Array

Brief van de ministers Schippers (VWS) en Opstelten (VenJ) aan de Tweede Kamer over het rapport ‘Drugs in lijsten’ van de expertcommissie lijstensystematiek Opiumwet. De ministers reageren op vragen en opmerkingen van verschillende fracties naar aanleiding van hun reactie op dit rapport.

Geachte voorzitter,
Verschillende fracties hebben vragen gesteld naar aanleiding van de brief van 10 oktober 2011 inzake de reactie op het rapport “Drugs in lijsten” van de expertcommissie lijstensystematiek Opiumwet (Kamerstuk 24 077, nr. 263). Hierbij treft u de antwoorden op deze vragen aan.
Hoogachtend,
de Minister van Volksgezondheid, de Minister van Veiligheid
Welzijn en Sport, en Justitie,
mw. drs. E.I. Schippers,  dhr. I.W. Opstelten

Voor het volledige verslag verwijzen wij u naar de site van de Rijksoverheid:

http://www.rijksoverheid.nl/bestanden/documenten-en-publicaties/kamerstukken/2012/02/14/kamerbrief-over-reactie-op-rapport-drugs-in-lijsten/kamerbrief-over-reactie-op-rapport-drugs-in-lijsten.pdf

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen