SamenLoop voor Hoop 16 en 17 juni

Array

Op 16 en 17 juni 2012 zal voor de tweede keer de SamenLoop voor Hoop in Maastricht plaatsvinden. Het wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding, zal net als de eerste keer (juni 2010) plaatsvinden op Sportpark West.

Leef mee, Loop mee voor KWF – 16 en 17 juni 2012 – Sportpark West Maastricht

Wat is SamenLoop voor Hoop?
SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarbij teams non-stop lopen, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarnaast worden tijdens dit evenement survivors – (ex) kankerpatienten – in het zonnetje gezet en worden overledenen herdacht. Deze dagen draaien in het bijzonder om plezier hebben met elkaar en het leven vieren!

Doe ook mee!
Help ons de SamenLoop voor Hoop Maastricht weer een onvergetelijk en succesvol evenement te maken. Dit kunt u doen door:
– Zelf een team te vormen en mee te lopen. Een team bestaat uit circa 10-15 personen die allemaal & 10,- inschrijfgeld betalen. U krijgt tevens tijdens het evenement de mogelijkheid om een eigen kraam te bemannen en zo extra donaties in te zamelen.
– Een kaarsenzak te doneren. Draag een Kaars van Hoop op aan iemand die kanker heeft of heeft gehad. Dit doet u door op een (papieren) kaarsenzak een persoonlijke boodschap te schrijven voor een dierbare. Deze duizenden kaarsen(zakken) worden vervolgens rondom de baan neergezet en in de duisternis aangestoken.
– Te sponsoren. Bedrijven zijn heel belangrijk voor SamenLoop voor Hoop. Uw bijdrage is altijd (in welke vorm dan ook) van harte welkom! U zou bijvoorbeeld financieel kunnen sponsoren, maar ook in natura of medewerkers.
– Vrijwilligerswerk te verrichten. Ondersteun tijdens het evenement, bijvoorbeeld bij: kinderamusement, regelen van het verkeer, fotografie, horeca, ceremonies en met op- en afbouwen.

Meer informatie? Bezoek www.samenloopvoorhoop.nl/maastricht

bron: AZM

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen