Innovatieve loophulp en infuusstandaard in één

Array
Technicare Ridderkerk heeft de Mobilyzer ontwikkeld. Dit is een universele loophulp en infuusstandaard in één.
“Deze universele loophulp biedt optimaal loopcomfort en volledige veiligheid voor de patient”, aldus Dhr van de Voorde, eigenaar van Technicare Ridderkerk. De voet met vijf wielen biedt maximale stabiliteit. Oneffenheden in vloer- en liftovergang zijn nu makkelijk te passeren door de positie van het vijfde wiel. Het stuur is in hoogte verstelbaar en niet roteerbaar, waardoor loopcomfort en veiligheid een garantie is voor de patient.

Daarnaast verhoogt de Mobilyzer  de zelfredzaamheid van de patient door de vormgeving van het stuur. Vanuit zittende positie is de patient beter in staat om zelf te gaan staan, en het stuur biedt een belasting tot wel 150 kilo. Ook is de Mobilyzer zeer gemakkelijk op te bergen in kleine ruimtes door de vormgeving van de voet.

De infuusbuis/bovendeel is uitwisselbaar, zodat de Mobilyzer voor meerdere toepassingen te gebruiken is. Daarnaast beschikt de Mobilyzer over verschillende accessoires, zoals een stekkerdoos en een cilinderhouder.

 

 

RVDV

Technicare Systems is een leverancier van technische hulpmiddelen in de zorgsector.
Technicare levert een groot scala aan (maatwerk) producten die het werk in de zorg aangenamer, veiliger en makkelijker maken.

Recente artikelen