Sneller uit het ziekenhuis door specialistische zorg thuis

Array

Ouderenzorgorganisatie Laurens heeft per 1 maart 2012 het zorgaanbod uitgebreid met specialistische (hoogcomplexe) zorg thuis. In de gehele keten van zorg biedt Laurens de meest passende zorg. Van ziekenhuisverplaatste zorg tot en met laag complexe zorg. In een zorglocatie of in de thuissituatie.

Verkorten Ziekenhuisopname
In overleg met de medisch specialist en/of huisarts kan specialistische zorg die in het ziekenhuis wordt gegeven nu bij de patient thuis of in een van de zorglocaties worden overgenomen door Laurens. Hierdoor kan een ziekenhuisopname verkort of zelfs voorkomen worden.

Complete zorgketen
In gespecialiseerde verpleeghuizen en revalidatielocaties loopt Laurens al jarenlang voorop op diverse gebieden. Nu Laurens ook de specialistische zorg thuis of in alle intramurale settings biedt, is de zorgketen gecompleteerd.

Verbeteren kwaliteit van zorg
Laurens doet er alles aan om een betrouwbare en deskundige samenwerkingspartner te zijn voor ziekenhuizen, huisartsen en andere zorgverleners in de regio Rotterdam, Barendrecht, Lansingerland en Capelle a/d IJssel. Samen met deze partners wil Laurens de kwaliteit van zorg aan kwetsbare ouderen blijven verbeteren.

Recente artikelen